Dienstverlening letselschade

Als slachtoffer komt er veel op u af. Het is vaak de eerste keer dat u met een ongeval wordt geconfronteerd. Vragen die opkomen zijn: Wat is er gebeurd? Wat is misgegaan? Wat zijn hiervan de gevolgen? Had de letselschade voorkomen kunnen worden? Wie is er verantwoordelijk? Op deze vragen geeft een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten antwoord.

Oorzaken letselschade

Er zijn verschillende manieren waardoor iemand letselschade kan oplopen. Utrechtse Schade Advocaten licht voor u een aantal categorieën toe. Schade ontstaat niet enkel door een ongeval. In de arbeidsrelatie kunt u bijvoorbeeld ook als werknemer schade leiden. Bekijk de verschillende gevallen en lees meer over onze dienstverlening bij letselschade. Staat uw specifieke geval er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op!


Kies een ervaren letselschade advocaat

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op
Wendy Boer

Wendy Boer is een zeer betrokken en ervaren advocaat. Naast het beschikken over voldoende juridische kennis is het belangrijk om op het juiste moment op medisch of arbeidsdeskundig gebied de juiste mensen bij een zaak te betrekken. Wendy is hierin zeer gedreven en deskundig. Wendy is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA) en lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Neem contact op