Letselschade door gedraging van een dier

Wanneer u letselschade door gedraging van een dier oploopt (denk aan een hondenbeet of de trap van een paard) kunt u uw schade verhalen op de eigenaar. Schuld is hierbij geen vereiste.

De eigenaar kan zich niet beroepen op het feit dat zijn dier was weggelopen of dat hij er niets aan kon doen. Hij is en blijft aansprakelijk.

Gratis advies voor uw situatie »

Enkele voorbeelden:

  • een hondenbeet
  • een trap door een paard
  • een val van een paard

Utrechtse Schade Advocaten biedt hulp

Als slachtoffer komt er veel op u af. Een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten helpt u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het inventariseren en verhalen van de letselschade.

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem gerust contact op!


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op