Letselschade door onrechtmatig overheidsoptreden

Iedereen kan met politie en justitie te maken krijgen en hierdoor schade ondervinden. Een auto kan ten onrechte in beslag worden genomen, een deur kan worden geforceerd of iemand is onterecht in detentie gehouden.

Wanneer sprake is van een dergelijke situatie kan de geleden schade worden vergoed. Ook hiervoor kunt u Utrechtse Schade Advocaten inschakelen.

Gratis advies voor uw situatie »

Utrechtse Schade Advocaten biedt hulp

Als slachtoffer komt er veel op u af. Een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten helpt u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het inventariseren en verhalen van de letselschade. Wij vragen het politierapport of het proces-verbaal op en benaderen eventuele getuigen.

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem gerust contact op!

 


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op