Letselschade door onrechtmatig overheidsoptreden

Iedereen kan met politie en justitie te maken krijgen en hierdoor schade ondervinden. Een auto kan ten onrechte in beslag worden genomen, een deur kan worden geforceerd of iemand is onterecht in detentie gehouden.

Wanneer sprake is van een dergelijke situatie kan de geleden schade worden vergoed. Ook hiervoor kunt u Utrechtse Schade Advocaten inschakelen.

Gratis advies voor uw situatie »

Utrechtse Schade Advocaten biedt hulp

Als slachtoffer komt er veel op u af. Een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten helpt u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het inventariseren en verhalen van de letselschade. Wij vragen het politierapport of het proces-verbaal op en benaderen eventuele getuigen.

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem gerust contact op!

 


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Wendy Boer

Wendy Boer is een zeer betrokken en ervaren advocaat. Naast het beschikken over voldoende juridische kennis is het belangrijk om op het juiste moment op medisch of arbeidsdeskundig gebied de juiste mensen bij een zaak te betrekken. Wendy is hierin zeer gedreven en deskundig. Wendy is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA) en lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Neem contact op