Letselschade als passagier

Wanneer u als passagier bij een ongeval met letselschade betrokken bent geraakt, heeft u in veel gevallen recht op schadevergoeding. U kunt dan verschillende partijen aanspreken:

  1. (De verzekeraar van) het andere motorvoertuig dat bij de aanrijding betrokken was.
  2. (De verzekeraar van) de bestuurder van het motorvoertuig waarin u zich bevond.

Gratis advies voor uw situatie »

Wie is aansprakelijk?

Als slachtoffer komt er veel op u af. Een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten helpt u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het inventariseren en verhalen van de letselschade. Wij brengen de locatie van het verkeersongeval in beeld, vragen het politierapport of het proces-verbaal op en benaderen eventuele getuigen van het ongeval. Indien nodig, schakelen wij een verkeersongevallenanalist in.

Behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact op!


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op