Dienstverlening letselschade

Als slachtoffer komt er veel op u af. Het is vaak de eerste keer dat u met een ongeval wordt geconfronteerd. Vragen die opkomen zijn: Wat is er gebeurd? Wat is misgegaan? Wat zijn hiervan de gevolgen? Had de letselschade voorkomen kunnen worden? Wie is er verantwoordelijk? Op deze vragen geeft een advocaat van Utrechtse Schade Advocaten antwoord.

Oorzaken letselschade

Er zijn verschillende manieren waardoor iemand letselschade kan oplopen. Utrechtse Schade Advocaten licht voor u een aantal categorieën toe. Schade ontstaat niet enkel door een ongeval. In de arbeidsrelatie kunt u bijvoorbeeld ook als werknemer schade leiden. Bekijk de verschillende gevallen en lees meer over onze dienstverlening bij letselschade. Staat uw specifieke geval er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op »


Kies een ervaren letselschade advocaat

Pierre van Geffen

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven. Ik adviseer, onderhandel en procedeer. Daarbij stel ik altijd het belang van mijn cliënt voorop en ga ik voor maximaal resultaat.

Neem contact op
Ellis Goyarts

Bij letselschade gaat het niet alleen om het juridische, maar juist ook om de menselijke kant. Na een ongeval voelen slachtoffers zich zo machteloos. Ik vind het belangrijk om dat gevoel weg te nemen. Zo krijgt het slachtoffer weer grip op het leven.

Neem contact op