Gefinancierde rechtshulp

Indien u de advocaatkosten niet kunt betalen, kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp. De advocaat vraagt een toevoeging voor u aan waarna de Raad voor Rechtsbijstand uw advocaatkosten voldoet. U betaalt slechts een eigen bijdrage.

Kosten van instanties zoals van de rechtbank, de deurwaarder en medische informatie van artsen worden niet door de Raad voor Rechtsbijstand betaald. Onze advocaten kunnen u hierover informeren.

Meer weten over gefinancierde rechtshulp?

Voor nadere informatie verwijzen wij naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org. Indien u een advocaat wilt spreken kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op