Klachtenregeling

Advocaten dienen zich te houden aan de Gedragsregels zoals die door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn vastgesteld. Een advocaat dient zich naar behoren te gedragen en een cliënt op adequate wijze bij te staan. Utrechtse Schade Advocaten doet er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Utrechtse Schade Advocaten vindt communicatie erg belangrijk. Indien u ergens ontevreden over bent, raden wij u aan meteen contact met ons op te nemen, zodat wij eventuele problemen vroegtijdig kunnen verhelpen. Onze klachtenfunctionaris verstrekt u graag nadere informatie over de klachtenregeling. Wij zijn aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur.


Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op