U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser voor een betere en veiligere ervaring.update

Letselschade door zinloos geweld

Jonas Melsert was op 14 augustus het slachtoffer van zinloos geweld met letselschade als gevolg. Tijdens de UIT-dagen in Utrecht kwam hij met twee vrienden een groep jongens tegen. Er ontstond discussie. Jonas probeerde die te sussen. Uit het niets kwam plotseling Ruben ter H. die Jonas met een kettingslot op het hoofd sloeg. Door de klap werd de schedel verbrijzeld en liep hij blijvend letsel op.

De zaak is uitvoerig in de media verschenen. Bekijk de rapportage van Een Vandaag:

sitestat

Langdurige revalidatie

Jonas is langdurig onder medische behandeling geweest en heeft een revalidatietraject van 2 jaar doorlopen. Sinds 2010 heeft Jonas een vervangende plastic schedel. Hij kan moeilijk schrijven en zich slecht concentreren. De studie die hij wilde volgen, blijkt onmogelijk.

Volgens Jonas Melsert verdient de dader straf. Hij heeft geen wraakgevoelens, maar zal het de dader nooit vergeven. “Ik zit er voor de rest van mijn leven mee en ik wil dat hij dat ook zit. Ik ben er elke dag mee bezig en dat zal de rest van mijn leven zo blijven. Ik hoop dat hij tot als hij tachtig is, nog steeds weet wat hij ooit gedaan heeft.”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over letselschade door geweld? Neem contact op met Utrechtse Schade Advocaten, bel 030 233 51 50 of laat een bericht achter.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Ellis Goyarts

Bij letselschade gaat het niet alleen om het juridische, maar juist ook om de menselijke kant. Na een ongeval voelen slachtoffers zich zo machteloos. Ik vind het belangrijk om dat gevoel weg te nemen. Zo krijgt het slachtoffer weer grip op het leven.

Neem contact op