Over ons

Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. De ervaren Utrechtse Schade Advocaten helpen u om uw leven weer op de rit te krijgen in deze moeilijke periode. Met een doelgerichte aanpak en oog voor detail bieden zij de hulp die u nodig heeft.

Advocaten

Advocaten Jan Willem Koeleman, Wendy Boer en Hanneke van Ommen richtten in 2012 USA Advocaten op. Nadine Sonnevelt is met ingang van 1 juli 2012 aan het kantoor verbonden. Sinds begin 2015 zijn Anita Hanegraaf en Isabelle Zwart bij Utrechtse Schade Advocaten werkzaam. Yvette de Gier en Marloes Langerhuizen volgen de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening en zijn stagiaire bij Utrechtse Schade Advocaten.

Deskundigheid

Utrechtse Schade Advocaten is deskundig op het gebied van schade in de ruimste zin van het woord en behandelt letselschade zaken zoals verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten en medische fouten.

Voor meer complexe zaken, zoals overlijdensschade, schade van zelfstandig ondernemers en geschillen met betrekking tot de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar (AOV-polis) kunt u ook bij ons terecht.

Daarnaast kunnen we u bijstaan bij het verhaal van geleden schade door onrechtmatig handelen van de overheid, zaakschade en verzekeringskwesties. Utrechtse Schade Advocaten treedt ook op voor gedupeerde militairen en slachtoffers of nabestaanden van vliegrampen (Faro, Tripoli, Turkish Airlines).

Schade ontstaat niet enkel door een ongeval. Ook in de arbeidsrelatie kunt u als werknemer schade leiden. Onder dreigend ontslag, arbeidsconflict en loonvordering treft u hierover nadere informatie aan. Indien u vragen heeft, stel deze dan gerust. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om uw schade te verhalen.

Lidmaatschap

Jan Willem Koeleman is lid van de beroepsvereniging LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten). Verder zijn onze advocaten lid van de ASP (Advocaten Slachtoffers Personenschade) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten).