Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken.
Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). 

Jan Willem heeft een voorliefde voor ingewikkelde en bijzondere zaken. Zo stond hij klokkenluider Spijkers bij tegen het Ministerie van Defensie en begeleidt hij kinderen met niet aangeboren hersenletsel. Ook ondernemers met letsel behoren tot zijn bijzondere aandachtsgebied. Daarbij ligt de focus op de continuatie van het bedrijf en het berekenen van schade.

Communicatie en pragmatisch werken zijn voor hem belangrijk. Jan Willem volgde in 2006 de mediation opleiding die goed van pas komt bij het zoeken naar oplossingen en het voeren van onderhandelingen.

In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade waar hij jarenlang functioneerde als bestuurslid.