Nadine Sonnevelt

Nadine Sonnevelt studeerde Nederlands Recht (richting Privaatrecht) aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan op verschillende advocatenkantoren en was zij actief betrokken bij de Rechtswinkel.

Vanaf mei 2012 is Nadine werkzaam bij Utrechtse Schade Advocaten waarna zij in februari 2013 beëdigd is als advocaat. Met ingang van september 2017 is Nadine gestart met de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade waardoor zij zich nog meer verdiept in de diverse onderwerpen binnen de letselschade.

Nadine is als advocate zeer gedreven en strijdlustig om slachtoffers van letselschade zo goed mogelijk te begeleiden en de schade te verhalen waar haar cliënten recht op hebben.

Letselschade advocaat zijn is veel meer dan alleen op juridisch vlak er het beste uithalen voor je cliënt. De begeleiding ziet ook op de medische en arbeidsdeskundige aspecten: van het helpen naar het vinden van een goede ergotherapeut tot het begeleiden bij het traject met de arbeidsdeskundige. Nadine is zeer betrokken bij haar cliënten en gaat op zoek naar de beste oplossing.

Nadine is (aspirant-)lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Publicaties