Nadine Sonnevelt

Nadine Sonnevelt studeerde Nederlands Recht (richting Privaatrecht) aan de Universiteit van Utrecht.  Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan op verschillende advocatenkantoren en was zij actief betrokken bij de Rechtswinkel. Haar masterscriptie schreef zij over de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (Wet BOPZ), waar zij de rechten van de patiënt kritisch heeft bekeken.

Vanaf mei 2012 is Nadine gestart als juridisch medewerker bij Utrechtse Schade Advocaten waarna zij in februari 2013 beëdigd is als advocaat. Als jonge advocate is zij zeer gedreven om slachtoffers van letselschade zo goed mogelijk te begeleiden.

Letselschade advocaat zijn is veel meer dan alleen op juridisch vlak er het beste uithalen voor je cliënt. De begeleiding ziet ook op de medische en arbeidsdeskundige aspecten: van het helpen naar het vinden van een goede ergotherapeut tot het begeleiden bij het traject met de arbeidsdeskundige. Nadine is zeer betrokken bij haar cliënten en gaat op zoek naar de beste oplossing.

Nadine is (aspirant-)lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).