Kosten letselschade advocaat

In letselschadezaken worden de advocaatkosten veelal betaald door de verzekeraar. In veel gevallen is een letselschadeadvocaat zelfs gratis voor slachtoffers, omdat de kosten worden verhaald op de verzekeraar als die de aansprakelijkheid heeft erkend.

Ook in andere gevallen hoeft een letselschadeadvocaat niet veel te kosten. Wij werken op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp. Ook bestaat de mogelijkheid dat de advocaatkosten door de rechtsbijstandsverzekeraar worden voldaan.

In alle gevallen hanteren wij duidelijke tarieven en leggen wij de gemaakte afspraken schriftelijk vast. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Wilt u weten waar u aan toe bent of bent u benieuwd naar wat wij in uw geval kunnen betekenen? Het eerste kennismakingsgesprek is bij Utrechtse Schade Advocaten altijd gratis, ongeacht de uitkomst van het gesprek.

Bel of mail ons dus gerust: u zit nergens aan vast!

Neem contact op »


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op