Kosten letselschade advocaat

In letselschadezaken worden de advocaatkosten veelal betaald door de verzekeraar.  Daarnaast werkt Utrechtse Schade Advocaten op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp. Ook bestaat de mogelijkheid dat de advocaatkosten door de rechtsbijstandsverzekeraar worden voldaan.

Een advocaat hoeft dus niet veel te kosten. Utrechtse Schade Advocaten hanteert duidelijke tarieven en legt de gemaakte afspraken schriftelijk vast. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Bovendien is het eerste kennismakingsgesprek altijd gratis.

 


Jan Willem Koeleman

Jan Willem Koeleman heeft bijna 25 jaar ervaring in de letselschade. Hij is in de verzekeringswereld opgeleid tot registerexpert. Na zeven jaar is hij advocaat geworden en uitsluitend voor slachtoffers gaan werken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten voor slachtoffers van personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en American Association for Justice (AAJ). In 2007 heeft Jan Willem aan de wieg gestaan van de oprichting van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Neem contact op